boliginspirasjon

Hei dere. Det er en stund siden jeg har gitt fra meg livstegn på bloggen, men jeg er her fortsatt! Kameraet mitt har ligget noen dager på japan photo, men har endelig fått det igjen. Nå med ren og pen sensor! Dere kan tro jeg har vært irritert på den ene sorte prikken som har vært i det ene hjørnet på absolutt alle bildene i det siste. Prøvde å få den bort selv, men til ingen nytte. Etter det lille oppholdet på japan photo ser det ut som prikken er borte, og det får meg til å elske kameraet mitt igjen.♥

Over til noe annet. Vi skal jo som dere kanskje har fått med dere bygge hus. Vi er nå ferdig med å tegne, og skal snart til med å sende tegningene inn til kommunen. Det blir skikkelig spennende å se om de blir godkjente eller ikke! R har vært så flink og tegnet hele huset selv. Tenk, ikke bare kan han bygge hus, han kan søren meg tegne dem også! Jeg er ganske kry av han, altså.

Når man skal lage et hus helt fra scratch er det jammen mange valg å ta. Derfor er det lurt å være på utkikk etter inspirasjon allerede fra starten av. Kan egentlig ikke fatte og begripe hvordan vi skal greie å bestemme oss for hvordan alt skal se ut. Det vanskeligste tror jeg må være kjøkken og bad…  Det finnes jo så vanvittig mye fint!

IMG_5793-2IMG_5798-2IMG_5818-3IMG_5923-3IMG_5940-3

Her har jeg funnet litt inspirasjon i noen brosjyrer jeg bestilte fra drømmekjøkkenet. Ellers finner jeg inspiration på forskjellige måter på nett. Jeg elsker å bla meg igjennom interiørblogger, instagramprofiler med mye fint og ikke minst alle de lekre og inspirerende bildene på weheartit! Men det aller beste, er helt klart å sette seg godt plassert i sofaen med et
mykt pledd, en varm kopp te og interiørmagasiner som for eksempel bolig pluss eller bo bedre. Nå som høsten allerede har meldt sin ankomst og sesongen for pledd, varme drikker og fyr i peisen snart er her for fult, er det ingenting som slår det å lese et av favorittmagasinene innen interiør. Har planer om å se litt rundt etter et abonnement, og tenker å bestille via bladkongen.no som jeg har gjort tidligere. De har et vanvittig utvalg av bader som er mye billigere enn om man skulle kjøpt dem fysisk i butikk. Og i tillegg følger det til og med flotte gaver i mange av abonnementene! Skal innrømme å faktisk ha bestilt flere abonnement tidligere kun for å få gavene som følger med. Tihi.

Reklamer

2 kommentarer om “boliginspirasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s