roadtrip på gran canaria

Hei fra hotellet! Denne dagen har vært fryktelig lang og skikkelig morsom. Vi startet dagen med roadtrip til Las Palmas på et shoppingsenter, etter det dro vi på en koselig parisaktig restaurant i sentrum. Det skal nevnes at vi brukte ganske lang tid på å få betalt parkeringsavgift, haha. Til og med de lokale visste ikke hvordan det opplegget fungerte… Etter Las Palmas kjørte vi videre til Maspalomas for å ha fotoshoot i sanddynene. Neste gang jeg skal til Gran Canaria skal jeg helt klart bo i Maspalomas. Utrolig fin plass med masse liv og en fantastisk fin strand! Kvelden ble avsluttet med 18 biter sushi på sushimex i Meloneras. Sinnsykt god mat, men servicen var ikke stort å skryte av.1-IMG_5566Benedicte og jeg fremme i bilen. Gled dere til web-serien kommer ut, jeg tror det blir noen artige klipp fra kjøringa mi!

1-IMG_5595Sandra, Maria og Regine i baksetet.

1-IMG_5568

Etter rundt 45 minutter ankom vi Las Palmas og dro direkte på et kjøpesenter som hadde blant annet primark. Jeg som allerede hadde overvekt på flyet ned hit – så dette var ikke bra! 1-IMG_5559Alle jentene bortsett fra Benedicte som tar bildet. Vi er ganske fornøyde her, altså!

IMG_5608Vi presset posene våre i bagasjerommet, og suste videre i den røde loppa vår!

1-IMG_56091-IMG_55931-IMG_5622 – Kopi1-IMG_5581

Kameraet mitt gikk jo tom for strøm allerede da vi kom frem til sentrum av Las Palmas, hvor typisk er ikke det? Heldigvis er vi jo ti bloggere på tur, og alle har jo hvert sitt kamera. Så da ble det fotoshoot likevel, gitt!

Reklamer

2 kommentarer om “roadtrip på gran canaria

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s