bortgjemte sandaler

God torsdag dere! Jeg har hatt fredagsfølelse i hele dag, så er egentlig litt skuffet over at det faktisk bare er torsdag. Som dere sikkert har fått med dere, så har skatteoppgjøret kommet. Jeg var rånyskjerrig da jeg logget inn på altinn på vei til jobb i dag tidlig. Heldigvis var det gode nyheter – ingen baksmell i år heller! Fjoh…  Hvordan gikk det med dere?

Nå er det ikke lenge til jeg reiser til syden med femelle – og det er full nedtelling på gang! 23 dager igjen. Kan nesten ikke vente! Gleder meg veldig til å kunne røpe mye av det som skal skje der nede – utenom det å tæne på stranda og drikke paraplydrinker under parasollene.

IMG_0198

Fant disse helt ubrukte sandalene fra Savannah hjemme hos mamma. Kjøpte disse i fjor om jeg ikke husker feil. Hvorfor jeg ikke har brukt dem, ja det er et godt spørsmål. Kanskje jeg slet med å få dem til å henge på føttene? Det var jo litt snodig med de reimene, men jeg fikk det greit til da jeg prøvde dem her forleden. Disse blir definitivt med til Gran Canaria!

Reklamer

2 kommentarer om “bortgjemte sandaler

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s