Selvbruning

Hei på dere. Håper alle har hatt en fin helg! Her har det vært stille og rolig. Har endelig fått en del etterlengtet søvn! Ryddet, tørket støv og støvsugd rommet mitt har jeg også endelig fått gjort. Det føltes rett og slett som en befrielse! Ellers har kveldene gått til å se film og spist kake med roomien min. Brukte easy living sin nøytrale kakemix og tilsatte kanel og gulrøtter, så ble det jammen en riktig så god lavkarbo gulrotkake! Har fryst ned to stykker, så kan jeg kose meg litt ekstra neste helg også om jeg får lyst. Hihi.

Over til noe helt annet, selvbruning. Jeg grøsser litt av bare ordet. Jeg assosierer det med skjolder, gulfarge og generelt dårlig resultat. Likevel bestemte jeg meg for å gi selvbruningssirkuset en ny sjanse! Skrubbet huden godt før jeg satte i gang. Brukte skrubbekrem óg skrubbehanske. Smørte meg godt inn i fuktighetskrem etterpå for å unngå tørre partier som ikke tar til seg selvbruningen og etter det var det klart for selvbruningen. Denne selvbruningen er en mousse, så den er ganske enkel å påføre. Brukte likevel en fordelingshandske for å få det så jevnt som mulig. Brunfargen ser overraskende bra ut til nå! Så håper virkelig det holder seg slik… Må også legge til at den lukter utrolig godt! Mange selvbruningsprodukter jeg har prøvd tidligere lukter skikkelig fælt, men denne lukter en blanding av karamell og vanilje!

selfbruning

Dagens tips: Samme selvbruning er for øyeblikket på tilbud på feelunique, og du får selvbruningskremen for 168 kroner! Latterlig billig. Kjenner det frister skikkelig å bestile meg enda en flaske selvom jeg har to flasker til med selvbruning som ikke enda er åpnet en gang! Vel, de har iallefall lang holdbarhet! Jeg tror faktisk det er 2 år siden jeg brukte denne selvbruneren sist, og hverken konsistens, lukt eller effekt har endret seg. Tommel opp for det! Etterhvert som jeg har brukt den en stund kommer jeg heller tilbake med omtale!

Hvilken selvbruner er deres favoritt?

Reklamer

2 kommentarer om “Selvbruning

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s