TRIANGL SWIMWEAR GIVEAWAY!

Hei! Jeg har hatt denne bikinien en stund, og kun prøvd den på. Den er rett og slett litt for liten, og jeg syntes det er for galt at den kun skal ligge ubrukt i skapet når de er såpass populære for tiden! Tenkte derfor å kjøre en giveaway! Overdelen er i small og underdelen er i medium. Og for dere som lurer, så har jeg vasket den etter å ha prøvd den på 😉

trianglswimwear-800x6002

Alt dere behøver å gjøre for å delta er å dele dette innlegget på facebook og legge igjen noen ord i kommentarfeltet når det er gjort. Deleknappen finner dere i bunnen av innlegget.

Lykke til!

Reklamer

65 kommentarer om “TRIANGL SWIMWEAR GIVEAWAY!

 1. Jeg vil gjerne vinne! Jeg har delt innlegget 🙂 Jeg har ønsket meg en slik bikini lenge. Jeg synes det er viktig å føle seg vel i en flott bikini, spesielt når man er syk og ikke føler seg så vel ellers.

 2. Delt! 😀 krysser fingrene for en ny bikini. Mine har jeg hatt i 2-3 år. Har sett på triangl bikiniene lenge så hadde blitt super glad. Fargen er bare helt super fin også.
  Ellers så vil jeg ønske deg en fin sommer videre 😀

 3. sorry for spam… sisste gangen nå 🙂
  har sett på lenge, tror også størrelsen ville ha passet 🙂
  man føler seg sikker mye bedre når man går i en så fin bikini på strana 🙂

 4. Hei!
  Skal du begynne på 3 året på opto? 🙂 Hvor mange eksamener er det hver semester i 1 og 2. året? Er det fire på hver?

  • Hei! Ja, det skal jeg. Det har variert litt, så er det en del som er endret på fra jeg gikk 1. og 2. året til nå. Men trooooor vi hadde 5 på hvert semester i 1. klasse om jeg husker riktig, og 4 på hvert semester nå i 2. klasse… Men som sagt husker jeg ikke helt sikkert…

   • Okei. Det er bare noen dager igjen til alt er begynt, og for å si det rett ut så er jeg veldig nervøs. Har du en plan for ukedagene dine, alt med hvilken dag du skal rydde, vaske, til hvor mange timer du bruker på skolepensum hver dag? Rådene dine nå hadde virkelig hjelpet meg.

   • Hei hei. Det er ingenting å være nervøs for. 🙂 Har ikke noen fast plan for vasking og slik, og ikke heller hvor mye jeg leser. Vaskinga tar vi når vi føler det er behov for det, også leser jeg litt inni mellom. Men er på alle forelesningene, da! Det er for min del viktig. Jeg er ikke såå flink til å konsentrere meg med lesing av pensum, så derfor er det viktig at jeg er med på forelesningene for å få det inn muntlig. Men vi er jo alle forskjellige, og har forskjellige måter vi lærer på. Du må nesten bare finne en løsning som passer bra for deg.
    Når er det dere begynner? Det er optometri, sant?

   • Ja! Hvor kjøpte du bøkene dine? Hvor mye får man i stipend og lån, det er litt vanskelig med leie pris og sånt, man må ha en viss budsjett sant?

   • Har kjøpt noen av bøkene mine på bokbutikken på skolen, også har jeg kjøpt noen på nett. Lurt å kjøpe brukt! Så hvis det er noen du trenger, så er det bare å spørre, så kan det være jeg selger. Det er riktig nok ikke absolutt alle jeg kommer til å selge, da noen kan være praktisk å ha senere.

    Tror man får rundt 92000 i året i lån og stipend. Ca 7000 i måneden også er det litt mer i august og januar. Så etter husleien er betalt er det ikke så store slanten igjen. Derfor er det jo lurt å bruke sommeren på å jobbe litt, og spare inn litt, sånn at man lever greit resten av året. Evt ha en jobb på siden av studiene 🙂

 5. Hei Kamilla! Så synd den er litt for liten til deg – men da er det jo helt fantastisk at du velger og ha giveaway! Gøy 😀 Jeg har allerede delt innlegget på facebook (tok ikke mange sekundene det!), ønska meg en slik bikini leeeeenge! Så FIN!

 6. Åherrrrreeguuud!!!!!! dette her har jeg såååå lyst på 😦 <3<3
  Jeg er 15 år og har hatt lenge lyst på å kjøpe dette, men for å være ærlig for jeg ikke lov til å kjøpe det fordi mamma synes det er for dyrt. så hvis jeg vant denne nydelige bikinien så hadde jeg sluttet å mase på mamma også haha:) har bursdag 15 august så dette hadde vært en perfekt gave for meg. Jeg krysser fingrene og ber til Gud om at jeg kan vinne dette her! ❤

  roshika@live.no

 7. Ønsker meg virkelig denne, desverre er den så dyr at jeg ikke har hatt mulighet til å bruke så mye penger på en bikini. Og for en fantastisk fin farge! Elsker virkelig denne bikinien!

  delt innlegget 🙂

 8. Hei, jeg ønsker meg virkelig denne bikinien. Har sett på den i hele sommer og vært sjalu på de som har delt bilder på instagram… Fargen er helt herlige og jeg elsker dem. Hadde vært så artig og vunnet!

  martinewaarum@icloud.com

 9. Heihei ❤️
  Du tuller med meg på Kamilla? Triangl bikiniene er rett og slett helt umåtståelige, og jeg kan tenke meg det er millioner av jenter rundt om i hele verden som sikler etter disse. Her har jeg, og alle dem 55+ over meg sjansen til å være en av dem som faktisk får oppfylt ønsker sitt; herlighet! Jeg kan ikke annet enn å henge meg på, krysse fingre og tær og håpe at lykken er med meg denne gangen; for nå klarer jeg ikke å la være å smile. Bare tanken på hva jeg i det hele tatt «melder» meg på er nesten uvirkelig, for en premie som dette kan jeg ikke la forsvinne. Jeg må prøve og jeg bare må håpe – hehe! Selvom selve sommerfeiren offisielt er over er ikke sommeren det enda. August er langt ifra ferdig og jeg kan med 99% sikkerhet vite at det vil komme flere varme og solfylte dager utover i måneden. Da hadde det vørt fantastisk og avslutte sommeren med stil; i verdens vakreste bikini! Turkis må jo i tillegg være den fineste fargen å ha på triangl bikinien. Konkurransen/innlegget ditt er delt på Faceboom (dessverre funket ikke deleknappen for meg, tror jeg, men jeg kopierte ihvertfall adressen til innlegget og la det ut på Facebooksiden min) ❤️ Håper du får en fantastisk dag videre Kamilla, det skla ihvertfall jeg! Klem Benedicte. Benedicte-99@hotmail.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s