Hjemmelaget iskrem

I går lagde vi hjemmelaget is her hjemme. Vi fant en oppskrift på vanlig vaniljeis fra tine, så puttet vi oppi litt andre ting som vi så for oss kom til å bli godt i isen. Karamellsaus, peanøttsmør og sjokoladebiter. Nam! Kjøpte riktig nok 200 gram melkesjokolade, men kun rundt 100 gram var igjen da vi skulle lage isen. *ups* Den ble hvertfall sinnsykt god, selvom vi neste gang skal bruke vanlig sukker fremfor sukrin. Jeg mistenker at sukrin ikke «smelter» på samme måte som sukker. Isen ble litt kornete av det, men det gjorde egentlig ingenting…

is fyll

iskrem stiv

Slik så den ut da den var fryst og ferdig. Er det bare jeg som ikke eier tålmodighet når det gjelder å vente på at isen skal tine?! Tihi.

taner

Ingenting er bedre enn å våkne opp, ha fri, sole seg, spise god is og få litt vind av ei vifte! Herlig med helligdag.

I dag har vi vært rundt på besøk hos forskjellige folk, badet og nå skal vi spise taco før vi skal ned på gymmet. Endelig skal jeg begynne å trene styke igjen. Herregud så slapp i fisken jeg er for tida, det trengs virkelig å strammes opp litt! Blir godt å komme i gang. Jeg har jo latt kroppen forfalle siden påske, hehe. Men viktig å kose seg også da. Gjelder vel å finne en balanse.

Reklamer

2 kommentarer om “Hjemmelaget iskrem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s