Banan cupcakes uten melk og gluten

Gourmet-Kammis er tilbake!

For en tid tilbake så jeg en banankake jeg syntes så god ut. Jeg er et skikkelig bananmenneske, så tenkte å prøve den, men manglet mange av ingrediensene. Typisk. Derfor ble det en oppskrift rett fra hodet i stedet. Og det ble ikke langpanne, det ble muffins. Syntes det er mye mer praktisk å ha med som niste på skolen. Hihi.

ingredisens banancupcakes

Du trenger:
527291-7-1302094818349 to bananer
527291-7-1302094818349 ca 2,5 dl glutenfritt mel
527291-7-1302094818349 to egg
527291-7-1302094818349 ca én t-skje vaniljesukker
527291-7-1302094818349 ca én t-skje kanel
527291-7-1302094818349 ca 2dl sukrin
527291-7-1302094818349 litt natron

Mye cirkamål, men sånn går det når man ikke følger oppskrift. Smell alt sammen i en bolle, hell røra i muffinsformer (jeg brukte små) og stek de i ca 10-12 minutt på 175 grader. Voilá! De ble hvertfall sinnsykt gode om jeg skal si det selv. På noen av dem hadde jeg en bit mørk sjokolade også, men de var egentlig like gode uten. Kakaoen på bildet er ikke med i oppskriften, jeg ombestemte meg underveis. Hehe!

banan cupcake

Jeg har hatt litt vaniljekesam og kiwi til dem, så tilbehøret ble ikke helt uten melk. MEN, som overskriften sier; selve muffinsen er uten både melk og gluten. Enjoy!

Advertisements

4 thoughts on “Banan cupcakes uten melk og gluten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s