Distré og sånt…

LOLS

Sånn kan det gå når man går før samboeren om morgenen og ikke oppdager at man har glemt nøkkelen før hun sitter på toget sørover… Fikk heldigvis tak i de jeg leier av! Puh.

Hvorfor er noen så distré mens andre har full kontroll på absolutt alt?!

Reklamer

3 kommentarer om “Distré og sånt…

  1. Hei. Jeg leste at du hadde tattoert på bryn. Hvor mye betalte du for det, og fikk du se hvordan det kom til å se ut før du startet? Og gjorde det vondt? Jeg har tattoeringer, men tenker at det er verre i ansiktet! Setter stor pris på svar, da jeg har vurdert dette en stund nå 🙂

    • Hei hei! Hvis jeg husker riktig betalte jeg 4000 kroner første gangen og fikk en påfyll innen tre måneder med på kjøpet, også koster det 950 for å fylle på videre. (jeg fylte på etter to år) Hun jeg gikk til har salong hjemme og er litt billigere enn andre… Det er absolutt ikke noe godt, men man får bedøvelseskrem først, som hjelper! Første gangen er værst. Men når man bare skal fylle på går det veldig fint 🙂 Hun nappet dem til, og tegnte opp hvor hun skulle gjøre det. Personlig syntes jeg det er litt vondere enn vanlig tatovering. MEN det er såå verd det! Jeg ventet i tre år med å gjøre det siden jeg var redd de kom til å gjøre det feil osv… Men er veldig fornøyd og angrer ikke en ting på at jeg gjorde det! Kjør på! Bare husk å undersøk litt rundt, er lurt å finne noen som har mange års erfaring og som bruker blekk som ikke blir rødlig etterhvert! 😉 Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s