iPad!


Endelig ankom den Kongsberg postkontor i dag tidlig, og nå er den miiiin! ♥

Kom gjerne med anbefalinger av apps eller hva jeg kan bruke den til utenom det vanlige!  Jeg vet at den kommer hvertfall til å bli godt brukt på toget!

Reklamer

11 kommentarer om “iPad!

  1. Ah, heldige deg. Håper den falt i smak. Skulle ønske jeg kunne tipse deg, men kommer ikke på noe mer spennende enn de vanlige. Ha en fin kveld. :o)

  2. Det e så utrolig kjekt med ipad:) lett og enkelt, og eg merke eg får lest mye mer blogger nå som eg har ipad. Eg laga et innlegg om ipad apps for ei tid tebake:) hvis du går på bloggen min å søke på ipad komme det fram:)

  3. Benytter meg ikke av apps. Men drar min tab, konkurrenten til ipad (fra Samsung) med meg jorda rundt. Lett og praktisk! Du kommer garantert til å få mange fine stunder med din nye kamerat 🙂

    • Jeg har samsung galaxy note, så føler nesten jeg har en liten pad som telefon, hehe! Så litt på samsung sine nettbrett, men av en eller annen grunn syntes jeg de ble for kompliserte i forhold til ipad. Selvom de burde jo vært ganske like som telefonen… Men men, nettbrett er genialt hvertfall, har skjønt det selvom jeg bare har hatt den en liten stund! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s